Skip to main content

Eventguide

Fredagen den 29 januari 2021

UniYH är evenemanget som ger svar på frågor om studier, utbildningar och studielivet. Utöver utbildningsinformation diskuterar vi studievardagen på Åbo Akademis campus i Åbo och Vasa och Yrkeshögskolan Novias campus i Åbo, Vasa, Raseborg och Jakobstad.

Häng med –  utforska, delta i diskussioner och ställ frågor – det här evenemanget är för alla som är nyfikna på hur det är att studera vid Åbo Akademi eller Novia.

Om UniYH

UniYH är Åbo Akademis och Yrkeshögskolan Novias evenemang med syfte att ge dig som studerar på andra stadiet möjlighet att bekanta dig med studiemöjligheterna vid högskolorna.

Inbjudan till UniYH-dagen 29.1.2021 har skickats ut till studiehandledarna på andra stadiet, så var i kontakt med din studiehandledare.

UniYH - icons on the background

Program

kl. 12.00

Hej och välkommen

Programmet inleds från studion i Logomo
Linda Mannila hälsar alla välkomna, presenterar programmet och berättar hur det är tänkt att vi ska surfa omkring på det här eventet.

kl. 12.15

Utbildningspresentioner

Utbildningssessioner – du deltar i de utbildningspresentationer som du är intresserad av och har anmält dig till. Var aktiv i chatten, ställ frågor och kommentera.

Du kan förstora programmet genom att klicka på programmet.

kl. 14.15

Högskolestudier som livsstil

Tillbaka i studion i Logomo. Nu är det dags för diskussioner med studenter och alumner från Åbo Akademi och Novia. Hälsningar från olika Campus ska vi också få ta del av. Chatten är öppen, så var aktiv.

Utöver att du följer streamen och deltar aktivt i chaten är det också bra att ha mobiltelefonen tillhands.

Ta gärna också bilder under eventet och ladda upp på sociala medier.
#åakärlek #mittnovia #uniyh

UniYH - students in Vasa

Studera vid Åbo Akademi eller Yrkeshögskolan Novia

Sök studieplats